FANDOM


LeaderEdit

Chaos, Lord of NothingEdit

Chaos is een afgezette koning met een obsessie om zijn eigen macht terug te krijgen. Hij heeft alle elementen op het hoogste niveau en hij krijgt de krachten van de mensen die hij vermoord erbij. Zijn kracht is groter dan die van de High Council of Evil.

Original membersEdit

Thin airEdit

Thin air is een krankzinnig figuur met de kracht om onzichtbaar te worden en ook ontraceerbaar en onstoffelijk. Hij kan redelijk meswerpen en is heel laf.

InfernoEdit

Inferno is een kale, sterke man met temperamentsproblemen. Zijn krachten zijn het element vuur en superstrength.

ZephyrEdit

Zephyr kan het weer beheersen en de natuur controleren. Hij haat Max met passie en zit alleen maar bij the brotherhood om Max om te kunnen leggen.

Adapt (deceased)Edit

Adapt kon mensen hun krachten en kwaliteiten stelen en zelf gebruiken tegen die mensen. Hij kon ook de bouw van zijn lichaam veranderen naar wat de situatie nodig heeft. Zijn vader is Inferno.

Tsunami (deceased)Edit

Tsunami kon het water manipuleren en ook zelf in water veranderen. Ze kon ook functioneren als geleider voor electriciteit. Er is weinig over haar motieven bekend.

Cyber (deceased)Edit

Cyber was ooit een menselijke vrouw. Maar bij the brotherhood of chaos was ze al een cyborg. Ze kon met machines en programma's communiceren en ze haar wil opleggen en ook van binnen mollen. Dit lukte haar niet bij Dark Tim waardoor ze stierf.

Supernova (deceased)Edit

Supernova kon licht, met name zonlicht. Veranderen in krachtige lasers en pulsen. Hij kon ook een krachtveld ermee bouwen. Hij is vermoord door The lord of the dead uit irritatie.

Dissolve (deceased)Edit

Dissolve krijg zijn krachten terwijl hij leed aan de gevolgen van zuur. hierdoor kon hij zuur uit zijn handen schieten en was hij zelf bestendig tegen alle giffen en zuren.

Absolus (formerly)Edit

De Demon Lord of Lust was ook een tijd lid van de Brotherhood of Chaos maar hij werd gedwongen door Chaos. Hij is de broer van Erik en de zoon van Lord Dagolus. Hij beschikt volledig over duisternis, vuur en ijs en gelimiteerd over de andere elementen.

Freezeflame (formerly)Edit

Chaos liet Freezeflame geloven dat hij hem kon "helpen" zijn krachten te controleren. Maar gaf hem in feite steeds meer. Freezeflame is nu de linkerhand van Max. Hij kan ijs en vuur manipuleren en, het meest bijzondere, samenvoegen tot enkele aanvallen. Hij is de enige die dit kan zonder dat het vuur dooft of het ijs smelt.

New membersEdit

BloodruneEdit

Anakh Bloodrune, voorheen de leider van de vampiers van the Army of Shadows, nu een landverrader. Hij is een stage 3 vampier, wat inhoudt dat hij in de zon kan lopen en ook alle enhanced features en senses heeft die een vampier kan bezitten. Hij is ook een bloodmage die bijna net zo krachtig is als Max zelf.

KineticaEdit

Zij kan de kracht en energie achter bewegende objecten vergroten of verkleinen waardoor het bevechten van haar met zwaarden, messen of zelfs lasers bijna onmogelijk is. Ze is ook Force-Sensitive en beheerst het element elektriciteit.

The HornetEdit

The Hornet is, of was ooit een mens. Haar krachten behoren tot de sterkste van the Brotherhood doordat ze mensen hun spiergeheugen kan overnemen en dus gebruiken als "werksterbijen" Ze kan ook echte bijen sturen en vliegen.

LaserstrikeEdit

Laserstrike is een robot en voormalig lid van de Forces of Evil. Zijn rechterhand is een zwaardachtige armverlenging, en zijn linkerhand een laserblaster. Hij heeft ook twee raketlanceerders (1 op elke schouder).

AnimateEdit

Animate kan zijn huid veranderen in elk materiaal door aanraking. Hierdoor is hij virtueel onverwoestbaar. Hij kan ook veranderen in vloeistoffen en gassen. Aanvankelijk van het materiaal waar hij in verandert kan hij ook supersterk, of supersnel zijn en zelfs giftig (koolmonoxide)

Radiant.Edit

Hij kan radioactieve energie manipuleren, objecten radioactief maken en ontdoen van radioactiviteit. Hij kan ook schokgolven afvuren die vergelijkbaar zijn met die van een atoombom. Hij kan ook napalm afvuren en ontploffen.

KrystalEdit

Krystal's kracht stelt haar in staat om alle steensoorten te plekke te laren krtstalliseren. Ze kan ook ijskristallen fabriceren. Ze heeft ook telekinese en de mogelijkheid om kristallijne objecten te laten exploderen.

Mornag IroncrusherEdit

Mornag Ironcrusher is een bruine orc en een voormalig lid van de Legion of Darkness. Hij vecht met een grote strijdbijl. Hij is het stamhoofd van de Rocksplitter clan.

Adapt (zombified)Edit

Adapt in zijn zombievorm kan het zelfde wat hij al kon. Alleen heeft hij nu ook de krachten van Tsunami, Supernova, Cyber en Dissolve in zijn lichaam gebouwd. Hij heeft geen wil meer en wordt door Chaos zelf gestuurd. Hij heeft ook als manier om Max op een kutdag te trakteren messen in zijn handen ingebouwd.