FANDOM


Zombies zijn dode of zielloze mensen die weer terug worden gebracht als ondode soldaten/slaven, de meesten zitten bij the shadow army. Het zijn onintelligente wezens die naar niemand luisteren behalve hun soortgenoten en alles opvreten. Er zijn verschillende manieren om zombies onder controle te houden waaronder, de manier die Max gebruikt, het beheersen van de hersens van de Sterkste zombies waardoor de anderen hem ook volgen. Max heeft er meer dan 36 miljoen van, maar ze zijn dan ook niet zo sterk.

Rassen en variaties. Edit

Normal zombies. Edit

Super zwakke ondoden, vaak ongewapend of gewapend met goedkope, zwakke wapens. Je kunt ze niet doden net zoals je een levend persoon zou vermoorden, Alleen onthoofding en verbranding werken als permanente dood.

Elite zombies. Edit

Elite zombies zijn gezombieficeerde varianten van sterkere rassen zoals trollen en reuzen. Ze zijn nog steeds niet intelligent en het enige verschil met normale zombies zijn de maten.

Hive carrier zombies. Edit

Hive carriers zijn zombies met een nest vleesetende muggenlarven in hun buikholte. Ze zijn zo vervloekt dat de larven veranderen in de vleesetende muggen wanneer hun meester dat wil, het zijn de sterkste zombies die max tot nu toe in elkaar heeft geknutseld.